Siirry sisältöön

Pesualtaat

Pesuallas on tuikitarpeellinen käyttöesine sekä kylpyhuoneen sisustuksen kohokohta, jonka äärellä siistiydytään ja peilaillaan päivittäin.

Pesuallasvalikoimaamme olemme ottaneet ainutlaatuiset design-altaat, joissa muotoilu, näyttävät materiaalit ja päivittäinen käytettävyys yhdistyvät. Kun perusvalkoinen tasoon upotettu pesuallas ei ole uuteen kotiin vaihtoehto tai joutaa saneerauksessa roskalavalle, suunnittele kylpyhuoneen sisustus oman näköiseksi, tyylikkääksi kokonaisuudeksi. 

Pesualtaat

Tyylikäs valikoima pesualtaita – tutustu ja ihastu!

Katso täältä

Design-pesuallas kylpyhuoneeseen ja vessaan

Design-altaat monissa materiaali- ja värivaihtoehdoissa sopivat yhteen lattia- ja seinälaattamallistojemme kanssa, joten et joudu metsästämään yhteensopivia materiaaleja eri toimittajilta.  

Kylpyhuoneen, kotispan ja vessan pinta- ja kalustemateriaalit valitaan kestämään vuosia, jopa vuosikymmeniä. Harmonia, ajattomat materiaalit ja mieluisat värimaailmat luovat onnistuneen sisustuksen, jonka tyyli ei vanhene.

Ideoi ja etsi tunnelmallisia tiloja: haluatko luoda rauhallisuuden tyyssijan yksinkertaisella värimaailmalla, vai värikästä ja näyttävää? Onko kylpyhuoneesi ilmeessä leikkisää graafisuutta vai tuotko luonnon sisälle ja valitset luonnonmateriaaleja jäljitteleviä kylpyhuoneen kalusteita?  

Miten valita pesuallas? 

Valikoimastamme löydät sekä perinteiset valkoiset että värikkäät, metallinväriset ja kuvioidut käsienpesualtaat. Pesualtaita löytyy pyöreänä, neliskanttisena, 3D-muotoiltuna ja luonnonmateriaaleissa uniikkeina kappaleina.

Tason päälle asennettava design-allas on näyttävä valinta, kun tyylisi on arjen luksus. Valitse pesuallas kylpyhuoneen näyttäväksi kohokohdaksi tai suunnittele harmoninen kokonaisuus – meiltä löytyy oikea allas, ja siihen yhteensopivat lattia- ja seinälaatat kosteisiin tiloihin. 

Autamme tuomaan visuaalisuutta, toimivuutta ja ihanaa arkea kylpyhuoneeseen, saunaosastolle ja kotispahan houkuttelevilla pesualtailla!