Siirry sisältöön

Infopankki

YLEINEN INFO

NW Audek Oy:n varasto ja toimitustuotteista

Valikoimassa on keraamisia materiaaleja, luonnonkivi- ja lasituotteita eri pintojen koristamista varten sekä teknisten ominaisuuksien parantamiseksi.

 

 MOSAIIKKI

Materiaali millä saadaan esteettinen efekti esim. kylpyhuoneen suihkukulmassa, keittiön välitilassa sekä lattioissa. Mosaiikit antavat eloa ja helpottavat laatoitustyötä paikoissa missä esim. lattian kaadot estävät isompien laattojen käyttömahdollisuudet.

Tyypillisiä koristelulasimosaiikkeja sortimentissamme ovat: Alin, Exclusive Ice Blue ja Cristal. Nämä eivät yleensä paranna pintojen teknisiä ominaisuuksia.

Luonnonkivimosaiikit kuten esim: Rio Cinza, Kolda, Smirna, Basalt voidaan käyttää ”kaikkialla”. On kuitenkin huomioitava että luonnonkivi, joka yleensä on erittäin kestävä tuote, täytyy aina puhtaanapidon takia käsitellä suoja-aineella.

Umpilasimosaiikkituotteet kuten esim: Betas, Hegza voidaan käyttää myös uima-altaissa. Nämä tuotteet ovat digiprintattuja jätelasituotteita. Ympäristöaspektien lisäksi tuotteet antavat myös edullisia koristeluvaihtoehtoja.

 

KERAAMINEN LAATTA

3 eri tyyppiä: Lasitettu ”pehmeäpohjainen seinälaatta”, Lasitettu ”kovapohjainen” lattialaatta, joka yleensä on pakkasenkestävä ja voidaan käyttää melkein kaikissa kotitilojen sovellutuksissa. Lasitettu tai lasittamaton ”klinkkerilaatta” soveltuu myöskin julkisten tilojen lattiapintoihin sekä ulkoseiniin.

Sortimentissamme on myöskin kalibroituja/rektifioituja ”reunahiottuja” seinälaattoja, jotka kaikki ovat täsmämittaisia. Niitä voidaan tämän takia käyttää erittäin kapealla saumalla (1 mm). Esteettinen efekti on mielenkiintoinen ja on muistettava että ”sauma on laattapinnan heikoin kohta” varsinkin puhtaanapitoa silmällä pitäen.

Meillä on erikoisuutena myöskin lattialaatoistamme leikattuja pienkokoisia versiota: 5×5 ja 10×10 verkossa sekä irtonaisia 15×15 laattoja. Näitä voidaan yhdistää isompien laattojen kanssa samaan lattiaan. Tällä tavalla saadaan koristeellisia yhdistelmiä sekä joustavia mahdollisuuksia laatoittaa paikkoja, missä asennusteknisitä syistä ei voi käyttää isoja laattoja.

 

KORISTELISTAT SEKÄ KLASSISET BOORDIT

Keraamiset koristelistat kuten ”kynälistat” sekä reliefilistat ovat ammattisuunnittelijoiden suosikkeja ja niitä käytetään esim. klassisen tyylin aikaansaamiseksi.

Myös printattuja kuviollisia koristeboordeja löytyy valikoimasta.

 

HYVÄ TIETÄÄ JA HUOMIOIDA

  • Asennettua tuotetta ei voi reklamoida. Laatat on tarkastettava ennen asennusta. Mahdollinen reklamointi on hoidettava välittömästi tavaran oston jälkeen ENNEN KUIN asennustyöt aloitetaan.
  • Paketissa on aina koko- ja sävymerkintöjä. Tarkista AINA että kaikki paketeissa on sama sävy ja koko tai eränumero. Jos esimerkiksi saman sarjan leikatuissa laatoissa on paketeissa on eri sävymerkintä verrattuna isoon laattaan, nämä voi todennäköisesti silti yhdistää siitä johtuen että ne ovat pienemmistä paloista sekoitettuja.
  • Ammattiasentaja on AINA paras vaihtoehto. Jos aiot itse asentaa laattasi, on muistettava että esim. märkätilojen vedeneristystoimenpiteet on joka tapauksessa on hoidettava olemassa olevien säännösten mukaisesti.
  • Ikonit: Käsi, Kevyt kenkä, Ulkokenkä, Lumihiutale, jne. antavat osviittaa siitä mihin tuote teknisesti soveltuu. JOS ET OLE VARMA, ota yhteyttä firmaan mistä olet ostanut laattasi tai kysy meiltä.
  • Hae inspiraatiota meidän sosiaalisista medioistamme ja selaile kotisivujamme. VARASTOTUOTTEEMME VOIMME MELKEIN 100% TOIMITTAA PARISSA ARKIPÄIVÄSSÄ. Tuotteet jotka eivät ole varastossamme Suomessa toimitamme esim. Espanjasta n. 2 viikossa. Tilausvalikoimaan kuuluvissa tuotteissa täytyy varautua korkeimpiin kuljetuskustannuksiin.