Siirry sisältöön

Mosaiikit

Monipuoliseen mosaiikkien valikoimaamme kuuluvat keraamiset mosaiikkilaatat, lasista valmistetut mosaiikit, metallista valmistetut mosaiikit sekä näiden erilaiset sekoitukset.  

Mitä mosaiikit ovat? 

Mosaiikit ovat pieniä keraamisia, lasisia tai metallisia laattoja, jotka kiinnitetään laastilla, kitillä tai sementillä koviin pintoihin siten, että niistä muodostuu erilaisia pintakuvioita tai esittävä kuva.  

Missä mosaiikkeja voi käyttää? 

Mosaiikkilaatat sopivat hyvin tiloihin, joissa usein käytetään erilaisia laatoituksia. Esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai keittiön välitilaan mosaiikilla saa koostettua upeita kokonaisuuksia ja hienoja yksityiskohtia. Mosaiikeilla voidaan toteuttaa monenlaisia tehosteita, ja niillä viimeistelet taidokkaasti myös esimerkiksi kaarevat muodot. 

Mosaiikit sisätiloihin, ulos ja märkiin tiloihin 

Kaikki mosaiikit eivät sovi kaikkiin tiloihin, mutta valikoimaamme kuuluu mosaiikkituotteita sekä sisä- että ulkokäyttöön. Myös seinäpintoihin ja lattioihin soveltuvat hieman erityyppiset mosaiikit ja valittavissa on erikseen märkätiloihin ja kuivaan tilaan soveltuvia tuotteita.  

Luonnonkivimosaiikit 

Valikoimaamme kuuluvat myös luonnonkivestä valmistetut kauniit ja kestävät luonnonkivimosaiikit. Muistathan, että luonnonkiveä käytettäessä materiaali on aina suojattava kivisuoja-aineella. 

Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia mosaiikkeja!